Zařízení & příslušenství
Klasický rajčatový protlak (passata)
Příprava 10min.
Celkový 55min.
5 porcí
Suroviny
-
30 gramů cibule
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
800 gramů rajčat na čtvrtky
-
10 - 15 gramů lístků bazalky
-
1 čajová lžička soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2 g
Kalorie
351 kJ /
84 kcal
Tuk
6 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské omáčky
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rajčatový kečup
40min.
Sladká chilli omáčka
25min.
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1hod. 10min.
Cuketová čalamáda na topinky
25min.
Libečková sůl
5min.
Rajčatový kečup
40min.
Ananasová marmeláda s limetkou
40min.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min.
Jahodový džem
1hod. 5min.
Třešňový džem
35min.
Šípkový sirup
24hod. 30min.
Omáčka arrabbiata
40min.